Welcome to my Blog..You want to Follow Me? Back To Dashboard? Thanks visit my blog.. !
Awes0me ! //= 360) elmH = 0; return '#' + elmR + elmG + elmB; } //]]>

Rindu Blog kesayangan :)


Assalamualaikum .Dah hampir 6 bulan blog ini dibiarkan sunyi ..Mula mula memang excited betul
hias hias blog supaya nmpk cantik...lama lama rase boring pulak..
Tetapi tiba2 teringat pulak pasal blog ini...Dan terdetik juga hati ini mahu update new post..
Sebenarnye baru baru ini , ada sesuatu berlaku kepada saya ...dalam bulan 1 dan 2 tahun lepas(2013) , saya tinggalkan blog ini ... Dan tak teringat langsung pasal blog ni.Bulan 3 , saya disahkan hidap penyakit skoliosis(scoliosis) , mase tu perasaan saya x dpt digambarkan..sedih ke,gembira ke,kecewa ke ..saya x tahu..Tapi apa yg saya tahu,sy hanya redha dan ini semua berlaku dengan keizinan Allah..
Saya tahu , Allah hendak menguji hambanya supaya tidak leka dgn kesenangan di dunia ini..
Dan pada 12/12/2013 saya selamat melalukan operation skoliosis ...Bersyukur kepada Allah kerana permudahkan urusan operation ..
Ohh..lupe pulak ..mesti ada yang tertanya tanya , apa mende skoliosis ni ?
Nantikan sambungannye..Maaplerr..
sy tgh malas nk taip banyak2..hihi...kalau awak awak rajin , search je kt google..
takut takut ada penyakit macam sy.....
Ok lah ..Itu saja dari saya..Semoga kamu semua dilindungi dan dirahmati oleh Allah S.W.T ..Begitu juga saya.. Amin :-) 


2 pengomen yang awesome ^^:

Ainim Suju said...

Semoga sihat seperti sediakala

Nur Amni said...

terima kasih @AinimSuju