Welcome to my Blog..You want to Follow Me? Back To Dashboard? Thanks visit my blog.. !
Awes0me ! //= 360) elmH = 0; return '#' + elmR + elmG + elmB; } //]]>

Felt Craft .........^.^


Hello..'Assalamualaikum' dah ade kt atas 2..Sila jawab :D ...Petang tadi mood sy baik dan sangat bagus ..dah x de nk marah2 org so alang2 mood sy baik, sy buatlah felt craft yg kawan minta ..dh siap dah..nk tengok..?jp eh ..^^




Itulah dia!.....burok kan ?ish3.....yg saye punya ade perkataan 'Running Man' ..Ommo ..i very2 love running man..(wait running man ep 134)..yg ade perkataan 'SYA' kawan sy punya...sy dan my sister buat...Tapi,sy tunjuk gambar kt atas tu bukan nk menunjuk ..saje nk share kt kawan2 ...ade sape2 blh bagi pendapat ?hehe..kot2 sy punya felt craft x cantik ke...terlalu besar perkataan ke....ok lah..x tau nk taip ape..(mcm ini lah cara org yg x pandai buat ending entry dia mcm sya ><) ..Bye allz....................

4 pengomen yang awesome ^^:

Sakinah said...

Cantik ! Boleh tak buat untuk saya ? . Nanti IM (FB) ^^

Ainim Suju said...

Dalam bidang kraft, xde betul xde salah..ikut kreativiti. itu pesanan seorang krafter kepada saya masa saya mula2 involved dgn kraft felt ni

Nur Amni said...

Hehe..thanks....

Nur Amni said...

owh ..thanks for your info ..